Tematska polja:
 
 
Prijavi se na MI novice:


zadnja sprememba: 15.04.2014  
 
Aleksandru Todoroviću
 
izbrisani_smo_nasi_2004_4.jpg
Aleksandru Todoroviću, neumornemu borcu za pravice izbrisanih, se želi Mirovni inštitut pokloniti z žalno knjigo, ki jo bomo objavili na spletni strani http://www.mirovni-institut.si/izbrisani/.

Cenili bomo, če nam boste vaše misli posredovali preko e-naslova info@mirovni-institut.si, spletnega obrazca na spletni strani http://www.mirovni-institut.si/izbrisani/zalna-knjiga-aleksandar-todorovic/
ter facebook profila Mirovnega inštituta in se z nami poklonili življenju človeka, ki je v vseh nas pustil neizbrisen pečat.

Mirovni inštitut
 
 
DISTRIBUCIJA IN NAROČILA PUBLIKACIJ MIROVNEGA INŠTITUTA
 
Buča knjigotrštvo d.o.o.
Kolarjeva 47
1000 Ljubljana
tel.: 01.230 65 80
fax: 01.230 65 85
e-mail: buca@siol.net
kontaktna oseba: Ana Grča
 
 

Gender Workers in Europe: Professionalisation, Prospects and Challenges

 
10.09.2008
V okviru mednarodnega projekta GemTrEx: Professionalising Gender Trainers and Experts vas vabimo na enodnevno konferenco in delavnico, ki bo 22. septembra 2008, v City hotelu v Ljubljani. Glavni cilj konference je spodbuditi razpravo o strokovnih usposabljanjih oz. izobraževanjih s področja spolov (angl. gender training) in raznolikosti na evropski ravni tako med oblikovalci in oblikovalkami javnih politik ter strokovnjaki in strokovnjakinjami v izobraževanju odraslih ter drugimi zainteresiranimi. V dopoldanskem delu se bomo osredotočili na možnosti in priložnosti za nov profil strokovne delavke/delavca s področja spolov na trgu dela in na profesionalne standarde za nov profil. V popoldanskem delu bo sledil 'svetovni cafe', kjer bo priložnost za medsebojno predstavitev organizacij iz katerih prihajate, zato je zaželjeno, da s seboj prinesete informativni material (brošure, letaki, posterji, ...). Sledile bodo interaktivne delavnice, ki temeljijo na modulih, razvitih v projektu GemTrEx.

Več o dogodku