Tematska polja:
 
 
Prijavi se na MI novice:


zadnja sprememba: 17.04.2014  
 
Aleksandru Todoroviću
 
izbrisani_smo_nasi_2004_4.jpg
Aleksandru Todoroviću, neumornemu borcu za pravice izbrisanih, se želi Mirovni inštitut pokloniti z žalno knjigo, ki jo bomo objavili na spletni strani http://www.mirovni-institut.si/izbrisani/.

Cenili bomo, če nam boste vaše misli posredovali preko e-naslova info@mirovni-institut.si, spletnega obrazca na spletni strani http://www.mirovni-institut.si/izbrisani/zalna-knjiga-aleksandar-todorovic/
ter facebook profila Mirovnega inštituta in se z nami poklonili življenju človeka, ki je v vseh nas pustil neizbrisen pečat.

Mirovni inštitut
 
 
DISTRIBUCIJA IN NAROČILA PUBLIKACIJ MIROVNEGA INŠTITUTA
 
Buča knjigotrštvo d.o.o.
Kolarjeva 47
1000 Ljubljana
tel.: 01.230 65 80
fax: 01.230 65 85
e-mail: buca@siol.net
kontaktna oseba: Ana Grča
 
 

Vabilo na omizje

 
18.11.2008
Vabimo vas na omizje v okviru pobude Glas gledalcev in poslušalcev  z naslovom Podoba sveta v televizijskih poročilih. Koliko prostora in kakšno mesto imajo svetovne vsebine v informativnih programih slovenskih televizij, se bodo pogovarjali Edvard Žitnik (RTVS), Miha Lampreht (RTVS),  Miha Drozg (POP TV), Ervin Hladnik Milharčič (Dnevnik),  Gorazd Kovačič (FF), Marta Gregorčič (FDV) in Jože Vogrinc (FF). Omizje bo v torek, 25. novembra 2008 ob 18. uri v Cankarjevem domu (dvorana M1), Ljubljana.

Več o dogodku.