Družbena ekonomija, problemi, priložnosti, izzivi

Konferenca2. februar 2006, 09:30 | Cankarjev dom, Ljubljana

Vljudno vas vabimo na mednarodno konferenco “Družbena ekonomija, problemi, priložnosti, izzivi“, ki bo potekala v četrtek, 2. februarja 2006 od 9:30 do predvidoma 17:30 v Cankarjevem domu (sejna soba M 3/4) v Ljubljani.

Mednarodno konferenco organizira Mirovni inštitut kot koordinator razvojnega partnerstva SIPA in gostitelj srečanja trans-nacionalnega partnerstva “Home Managing”, ki delujeta v okviru Programa pobude EQUAL.
Svoje poglede na družbeno ekonomijo in družbeno podjetništvo v Evropi bodo predstavili predstavniki razvojnih partnerstev pobude EQUAL iz Belgije, Italije, Nizozemske in Slovenije ter nekateri drugi strokovnjaki (več v programu). Na konferenci bomo razpravljali o družbeni ekonomiji kot potencialu za družbeno transformacijo, o konkretnih primerih reševanja skupnostnih problemov po Evropi ter o priložnostih in izzivih za uvajanje družbene ekonomije v Sloveniji.
Konferenca bo potekala v angleškem in slovenskem jeziku – zagotovljeno bo simultano prevajanje. Udeležba na konferenci je brezplačna, kljub temu pa vas zaradi organizacije dogodka prosimo, da svojo udeležbo potrdite.
Kontaktna oseba za morebitna dodatna pojasnila je Mojca Sušnik, telefon 01-234-77-32.