NVO za NVO: Delavnica o učinkovitem komuniciranju

Delavnica4. maj 2021, 10:00 | Zoom

Danes je nov dan, Mirovni inštitut in Društvo za razvijanje prostovoljnega dela vas v torek, 4. 5. 2021, ob 10. uri vabijo na spletni dogodek za nevladne organizacije: NVO za NVO: DELAVNICA O UČINKOVITEM KOMUNICIRANJU. Na dogodku bosta Danes je nov dan in Mirovni inštitut predstavila, kako z uporabo različnih komunikacijskih praks ustvarjajo pozitivne spremembe v družbi.

Prijave sprejemamo na: https://forms.gle/tbnxg1NnnkTsfWjHA do ponedeljka, 3. 5. 2021.

____________________________________

Mirovni inštitut: Proaktivno komuniciranje

Jasna Babić, koordinatorka komunikacij na Mirovnem inštitutu, bo predstavila primere proaktivnega komuniciranja za dosego osveščanja, reagiranja na trenutne družbeno-politične situacije in uresničevanje ciljev nevladnih organizacij. Namen prikaza različnih komunikacijskih praks stremi k okrepitvi in/ali izboljšanju komuniciranja pri nevladnih organizacijah, ki nimajo svoje službe za komuniciranje, temveč je komuniciranje del delitve med različne zaposlene/člane/prostovoljce in ki imajo omejene vire financiranja.

Danes je nov dan: Angažirana igrifikacija

Maja Cimerman, direktorica inštituta Danes je nov dan, bo predstavila, kako lahko nevladne organizacije in civilna družba za boljši in kvalitetnejši doseg širšega občinstva uporabljajo principe »igrifikacije«, ne da bi ob tem banalizirali vsebine. Igrifikacija je uporaba elementov in principov iger za večanje angažmaja in motivacije ljudi.

____________________________________

Dogodek bo trajal od 10. do 11. ure, povezovala ga bo Mirjana Martinovič. Po predstavitvah bo čas za vprašanja in razpravo. Dogodek bo potekal na spletni platformi Zoom, na povezavi:
https://zoom.us/j/92069355923?pwd=cEpuVW9zUElNZFpveTg0bEdieFk2QT09
(Meeting ID: 920 6935 5923; Passcode: 1234)

*****

LOGO-MJU-CBAktivnosti sofinancira Ministrstvo za javno upravo v okviru javnega razpisa za razvoj in profesionalizacijo NVO in prostovoljstva 2019.