Iščemo prostovoljce in prostovoljke

Iščemo prostovoljce in prostovoljke

openn, logo projekta

V okviru projekta OPENN (Osvojiti politično enakost z novimi imeni) vabimo k sodelovanju prostovoljke in prostovoljce, ki imajo znanje in željo za sodelovanje pri naslednjih dejavnostih:

– informiranje in obveščanje (priprava novičk in kratkih video vsebin za spletno stran, Facebook stran in Twitter, pomoč pri organizaciji sestankov, tiskovnih konferenc, javnih dogodkov in pri komuniciranju z mediji)

– raziskovanje ovir in potreb žensk za odločanje za vstop in delovanje v politiki ter izdelava predloga zakonodajnih sprememb oziroma ukrepov za zagotavljanje uravnotežene zastopanosti na državni in lokalni ravni (pomoč pri analizah in pripravi predlogov za spremembe ter pri iskanju literature in drugega gradiva)

Prostovoljci in prostovoljke lahko ta dela opravijo tudi v okviru obveznih izbirnih vsebin, prakse, programa Erasmus+ ali drugih programov izmenjave prostovoljcev. O podrobnostih sodelovanja bomo prijavljene obvestili naknadno. Prijave zbiramo do 24.5.2015, delo pa se bo opravljalo na Mirovnem inštitutu v obdobju od maja 2015 do aprila 2016. Pošljite nam opis vaših kompetenc ali CV na e-naslov: maja.ladic@mirovni-institut.si.