Novice

Javni poziv organizacijam k sodelovanju v projektu o usklajevanju poklicnega in zasebnega življenja

Javni poziv organizacijam k sodelovanju v projektu o usklajevanju poklicnega in zasebnega življenja

Vljudno vabimo podjetja, organizacije in združenja, da se pridružijo projektu  »Zmagovalni skoki nekaterih zaposlenih očetov«. Glavni cilj projekta je preko izkušenj zaposlenih očetov v delovnih organizacijah v okolici Ljubljane (predvidoma v Kamniku ali Domžalah) prispevati k spodbujanju moških v bolj dejavno vključevanje v skrb za otroke.

Poudarek bo na iskanju ovir, s katerimi se delodajalci in zaposleni srečujete v praksi in na iskanju predvsem tistih ukrepov, ki ne bodo imeli finančnih posledic! Skupaj z vami bomo našli takšne ukrepe za lažje usklajevanje dela in družine, ki bodo ustrezno prilagojeni posameznemu delovnemu mestu in specifičnim delovnim pogojem. Dogovorjene ukrepe bomo 2 meseca izvajali v praksi – časovno prilagojeno potrebam v vaši delovni organizaciji (v obdobju od sredine julija do sredine oktobra 2017)!

Celotno sodelovanje je za delodajalce in zaposlene brezplačno! Pridobite lahko le večje zadovoljstvo zaposlenih očetov! Kompetence, veščine in znanja moških iz družinskega življenja in skrbi za otroka, so lahko zelo koristne tudi na delovnem mestu. Preverite sami!

 DODATNE INFORMACIJE IN DOKUMENTACIJA:

Prijavna dokumentacija (OBRAZEC-javni poziv) je od objave javnega poziva na voljo na spletni strani www.mirovni-institut.si

Prijave za sodelovanje zbiramo najkasneje do 26.05.2017 na e-naslov:

mojca.frelih@mirovni-institut.si

Veselimo se sodelovanja z vami in skupnih skokov v kvalitetnejše življenje!

Projekt sofinancira Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.